Yritystarinamme

Visentin omistajilla on kokemusta rakentamisesta ja yrittäjyydestä yli 30 vuoden ajalta. Nämä vuodet opettivat rakennusalan haasteista ja synnyttivät idean henkilöstövuokrausyrityksestä. 

Olemme kaikki aloittaneet perustamalla omat rakennusliikkeet, koska halusimme hyödyntää omaa osaamistamme ja työllistää hyvät ystävät. Tavoitteinamme oli tehdä asiat mahdollisimman hyvin, laadukkaasti ja uusia innovaatioita kehittäen. Yrittäjinä koimme pystyvämme paremmin määrittämään suuntaa koko toiminnalle ja oman tekemisen merkitys sekä kädenjälki näkyivät konkreettisesti.

Yritykset saatiin menestyviksi ja kannattaviksi liiketoiminnoiksi, yrityksen ja erehdyksen kautta. Useat menestyvät rakennusliikkeet kuitenkin kohtaavat ongelman silloin, kun kysyntää on enemmän kuin on tarjota. Näin kävi myös meidän firmoillemme. Lisäksi alan sesonkivaihtelut luovat monelle toimijalle oman lisämausteensa soppaan.

Näiden havaintojen pohjalta päätettiin perustaa Visentti Palvelut Oy. Henkilöstövuokraamiseen keskittynyt alan ammattimainen toimija, joka auttaa yrityksiä ja työntekijöitä menestymään ja madaltaa kynnystä palkata uusia työntekijöitä. Visentti Palvelut keskittyy aluksi yhteen teollisuuden alaan (rakentaminen), koska haluamme pitää oman osaamisemme korkealla ja näin taata laadukkaan palvelun. Laajentuminen muille sektoreille ei ole poissuljettua ja ajan kanssa katsomme mitä pidemmän aikavälin strategioita laitamme käytännön tasolle ja milloin.  

”Tehdään tosissaan, muttei totisesti!”

Sloganimme kuvastaa meidän tapaa tehdä töitä sekä ajatusmaailmaa, kuinka asiat hoidetaan: Emme turhaan tärkeile tai muutenkaan pönötä, vaan teemme työt ammattimaisesti ilman hampaiden kiristelyä. Kuten Visentti logomme kertoo, nojaamme vahvasti kohti tulevaa. Mennään eteenpäin! Uskallatko sinä tarttua härkää sarvista?

Arvot:

”Ketterä, luotettava, ammattitaitoinen ja empaattinen”

  • Mukaudumme ketterästi eri kokoisten asiakkaiden tarpeiden mukaan ja kuuntelemme sekä asiakasyrityksiä että työntekijöitämme.
  • Tunnemme työntekijämme, asiakkaamme ja heidän yhteyshenkilönsä.
  • Kauttamme työllistyvät niin vastavalmistuneet, kuin pitkänlinjan ammattilaisetkin.
  • Osaamme kuunnella asiakkaita ja työntekijöitä, joka on tärkein asia yhdistettäessä oikeat osaajat heidän tietotaitoa vastaaviin työtehtäviin.
  • Ajattelemme aina asiakkaiden ja työntekijöiden etua.

Visio:

Tahtotilamme on olla alalla merkittävä toimija, joka tunnetaan erittäin hyvästä asiakaspalvelusta ja mutkattomasta tavasta tehdä asiat hyvin!

Missio:

Perustimme yrityksen, koska ymmärrämme etenkin rakennusteollisuuden rakenteet ja alan merkityksellisyyden koko infrastruktuurin osalta. Tahdomme auttaa yksilöitä ja yrityksiä menestymään! Aito halumme on alentaa työttömyyttä ja saada ihmisiä töihin. Yrityksiä haluamme auttaa järjestämällä heidän tarpeidensa mukaista osaavaa työvoimaa kustannustehokkaasti ja vaivattomasti.