Avoimet työpaikat - jätä avoin hakemus

Maanviljelyn avustavat työt

Töitä tarjolla laajasti eri aluilla Uudellamaalla ja maakunnissakin. Kauempana kohteissa majoitus ja kyydit järjestetään. Työssä olisi toivottavaa hyvä fyysinen kunto.

Viljelytyöntekijät tekevät monipuolisia erilaisia työtehtäviä tiloilla; viljelykasvien istuttamista ja korjaamista sekä tuotteiden lajittelua ja pakkaamista. Tiloilla viljellään esimerkiksi vihanneksia, kasviksia, juureksia ja marjoja.

Jätä hakemus tästä!

Farm assistant

Duties for example; help with planting and harvesting, vegetables, root vegetables and berries. Help with washing, sorting, weighing, and packing produce. Other farm jobs. Work is located in Uusimaa area and also in smaller cities and towns around Finland. Transportation and accommodation will be taken care of to further locations out of capital area.

Leave application!

Rakennusmies

Rakennusmies on rakennusalan monitaitoinen ammattilainen, jonka tehtäviin voivat kuulua lähes kaikki talonrakennuksen ja betonirakentamisen työt.

Ammatissa tarvitaan kädentaitoja, ongelmanratkaisukykyä, itsenäistä työskentelyotetta ja myös hyvää fyysistä kuntoa.

Rakennusmiehet tekevät esimerkiksi rakennusten runko- ja vesikattotöitä, sisustus- ja viimeistelytöitä sekä perustus- ja maanrakennustöitä. He tekevät kirves-, muuraus-, betonointi- ja elementtiasennustyöt yleensä työryhmän jäseninä.

Jätä hakemus tästä! 

Maalari

Rakennusmaalarit tekevät uudisrakennus- ja remontointikohteissa maalaus-, tapetointi-, pinnoitus- ja laatoitustöitä. Erityisosaamista vaativia tehtäviä ovat mukailu-, koriste- ja kuviointimaalaus sekä vanhojen kohteiden entisöinti.

Ammatissa tarvitaan kädentaitojen lisäksi itsenäistä työskentelyotetta, huolellisuutta ja pitkäjännitteisyyttä. Rakennusmaalarin työtehtäviin kuuluvat maalaamisen lisäksi myös tapetointi-, pinnoitus- ja laatoitustyöt. Maalarin työ on erittäin vaihtelevaa, ja se tehdään itsenäisesti tai ryhmätyönä sekä sisä- että ulkotiloissa. Maalaustöihin kuuluu perinteisesti rakennusten ulko- ja sisäpintojen sekä rakennusosien maalaus pohjatöineen.

Sisällä maalaustyö kohdistuu seiniin, kattoihin, oviin, metallipintoihin, ikkunoihin, lattioihin jne. Ulkona maalataan seiniä, sokkelia, kattoja, parvekkeita, ikkunoita, ovia, pihakalusteita jne.

Jätä hakemus tästä! 

Rakennusapumies

Rakennusapumies huolehtivat avustavista tehtävistä työmaalla. Työtehtäviin kuuluvat muun muassa rakennussiivoaminen, raivaus- ja kantotyöt sekä muut avustavat tehtävät. Rakennusapumies on tärkeä osa työmaan toimivuutta.

Jätä hakemus tästä! 

Maanrakennusmies

Maanrakennusmiehen tehtäviin kuuluvat monipuoliset työtehtävät, kuten maanrakennus (putki), perämiehen työt, lapiotyöt, salaojien teko, laserin käyttö, mittaustyöt sekä korkojen/kallistusten katsominen riippuen kokemuksestasi. Työssä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa.

Jätä hakemus tästä! 

Laatoittaja

Lattianpäällystäjä on pintakäsittelyalan ammattilainen, joka voi olla erikoistunut mattoasentajaksi, parkettiasentajaksi tai laatoittajaksi. Monipuolisen ja vaihtelevan työn tavoitteena on käyttöä kestävä ja silmää miellyttävä pinnoite. Lattianpäällystäjän on hallittava kaikki työvaiheet pohjatöistä pinnan viimeistelyyn asti.

Työtehtäviin kuuluu myös märkätilojen vesieristyksiä sekä erikoistöinä vanhojen lattioiden korjaustöitä. Työmaan lattianpäällystykset tehdään pääsääntöisesti yksin ja itsenäisesti. Lattianpäällystäjät suunnittelevat työjärjestyksen ja toteuttavat työt suunnitelmien ja ohjeiden mukaan. Ammatissa tarvitaan käsityötaitoja, työmenetelmien hallintaa, huolellisuutta ja oma-aloitteisuutta.

Jätä hakemus tästä! 

Kirvesmies

Kirvesmies tekee rakennustyömailla monenlaisia puurakentamiseen liittyviä töitä sekä mittaamista ja rakennustuotteiden asentamista. Kirvesmies voi olla erikoistunut esimerkiksi mittakirvesmieheksi, sisustuskirvesmieheksi tai elementtiasentajaksi.

Ammatissa tarvitaan monipuolisia kädentaitoja, tyylitajua, harkintaa ja tinkimättömyyttä oman työn jäljestä. Kirvesmiehen tulee pystyä työskentelemään sekä itsenäisesti että ryhmässä.

Kirvesmiehet työskentelevät uudis- ja korjausrakennustyömailla tehden erilaisia rakennustöitä niiden aloitusvaiheesta aina työn viimeistelyyn saakka. Laajaan tehtäväkenttään kuuluvat esimerkiksi puu- ja levymateriaalien käyttöön, rakennuksen mittaamiseen ja rakennustuotteiden asennukseen liittyvät työt.

Jätä hakemus tästä! 

Kaivinkoneenkuljettaja / muut konekuskin työt

Kaivinkoneenkuljettaja käyttää kaivinkonetta työmailla, joilla tehtävät vaihtelevat rakennusten perustusten tekemisestä teiden rakentamiseen ja putkistojen kaivantojen tekemiseen. Ammatissa tarvitaan mm. työkoneiden käyttö- ja huoltotaitoja, työpiirustusten lukutaitoa sekä oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja yhteistyötaitoja.

Kaivinkoneenkuljettaja on maarakennuskoneenkuljettaja, joka käyttää työmailla erilaisia kaivinkoneita sekä tarvittaessa myös muita maarakennuskoneita. Kaivinkoneenkuljettaja suunnittelee ja toteuttaa työnsä piirustuksien mukaan. Työhön voi kuulua myös mittaus- ja merkintätöitä esimerkiksi lasermittausvälineillä.

Jätä hakemus tästä! 

Lumenpudottaja

Talvikausi on alkamassa ja meillä olisi tarjota sinulle lumihommia Uudellamaalla. Vapaita paikkoja laajasti eri alueilla myös muualla Suomessa aina Rovaniemeä myöten. 

Työt sisältävät lumenpudotusta, kolaamista, hiekoitusta ja lapioimista katutasoilla sekä katoilla.

Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi (työkohteiden välissä liikkumiseen), mutta työ onnistuu myös ilman omaa autoa.

Jätä hakemus tästä!

Palo- ja luukkuvahti

Työnkuvasi on toimia palo- ja luukkuvahtina Porvoon Nesteen jalostamolla. Olet vastuussa asennustöissä olevien henkilöiden työturvallisuudesta sekä pidät heistä kirjaa.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Työssä vaaditaan työturvallisuuskortti ja tulityökortti (koulutetaan tarvittaessa) sekä sujuva suomen kielen taito.

Mikäli sinulla on auto käytössä, niin kerro siitä meille. Olemme järjestäneet kimppakyytejä, jos sinulla ei ole autoa. Myös julkisilla pääsee kohteeseen. 

Aiempi kokemus ei ole välttämätön tehtäviin valittavilta.

Työt alkavat jo tammikuusta 2020 lähtien ja töitä on tarjolla pitkälle kesän loppuun saakka.

Jätä hakemus tästä!

Telineasentaja

Haemme asiakasyrityksellemme kokeneita telineasentajia Nesteen Kilpilahden öljyjalostamon vuosihuoltoprojektiin. Työ sisältää rakennustelineiden kokoamista sekä purkamista. Työssä vaaditaan aiempaa kokemusta telineiden kokoamisesta, sillä työtahti on ajoittain hektistä. Myös sujuva suomen kielen taito sekä työturvallisuuskortti vaaditaan.
Työ alkaa sopimuksen mukaan. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löytyessä!

Jätä hakemus tästä!

Muurari

Jätä hakemus tästä!

Avoin hakemus

Jätä avoin hakemus tästä!