Avoimet työpaikat - jätä avoin hakemus

Rakennusmiehiä kerrostalotyömaalle pääkaupunkiseudulle

Etsimme asiakkaallemme rakennustyöntekijöitä monipuolisiin rakennusmiehen tehtäviin kerrostalotyömaille pääkaupunkiseudun alueella. Toivomme työntekijältä reipasta ja oma-aloitteista otetta työhön sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Työssä vaaditaan työturvallisuuskortti. Ammattitekijöille työtä pitkäksi aikaa!

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löytyessä.

Palkkaus: TES/Sopimuksen mukaan

Jätä hakemus tästä! 

Purkumiehiä saneerauskohteeseen pääkaupunkiseudulle

Haemme asiakkaallemme purkumiehiä pääkaupunkiseudulla sijaitsevaan saneerauskohteeseen. Työ sisältää seinien sekä lattioiden purkamista, piikkausta, hiontaa ja jyrsimistä. Lisäksi työnkuvaan kuuluu myös tavaran kantoa ja muita purkukohteen tehtäviä. Odotamme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista töistä sekä hyvää fyysistä kuntoa sillä työ on raskasta. Työturvallisuuskortti sekä sujuva suomen kielen taito ovat välttämättömiä.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen sekä mahdollisuuden työllistyä muihin kohteisiin keikan päättyessä. 

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löytyessä!

Palkkaus: TES/Sopimuksen mukaan

Jätä hakemus tästä! 

Kirvesmiehiä saneerauksiin pääkaupunkiseudulle!

Etsimme nyt asiakkaallemme ammattitaitoisia kirvesmiehiä monipuolisiin kirvesmiehen tehtäviin erilaisiin saneerauskohteisiin pääasiassa pääkaupunkiseudun alueelle. Toivomme työntekijältä laajaa kokemusta kirvesmiehen töistä sekä oma-aloitteista otetta työhön. Sujuvaa suomen kielen taito pakollinen, englanti ja ruotsi plussaa. Työssä vaaditaan työturvallisuuskortti ja omat työkalut. Ammattitekijöille työtä pitkäksi aikaa!

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löytyessä.

Tarjoamme myös muita rakennusalan työpaikkoja, ota rohkeasti yhteyttä!

Palkkaus: TES/Sopimuksen mukaan

Jätä hakemus tästä! 

Rakennussiivoojia pääkaupunkiseudulle

Haemme asiakasyrityksellemme rakennussiivoojia pääkaupunkiseudulle. Työ sisältää työmaan siivousta ja kunnossapitoa, mahdollisesti myös tavaroiden kantamista. Toivomme aiempaa kokemusta rakennussiivouksesta sekä reipasta ja oma-aloitteista otetta työhön. Työssä vaaditaan erinomaista suomen kielen taitoa sekä työturvallisuuskortti.

Aloitus sopimuksen mukaan, työt saattavat jatkua pidempään kuin 3kk.

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löytyessä! Tarjoamme myös muita rakennussiivoojan kohteita pääkaupunkiseudulla, ota rohkeasti yhteyttä!

Jätä hakemus tästä! 

Avoin hakemus

Jätä avoin hakemus tästä!

Lumenpudottajia

Haemme asiakasyrityksellemme lumenpudottajia/lumityöntekijöitä talvikaudelle 2020-2021 pääasiassa pääkaupunkiseudulla sijaitseviin kohteisiin. Työt sisältävät lumenpudosta, kolaamista, hiekoitusta ja lapioimista katutasoilla sekä talojen katoilla. Työ on ajoittain raskasta ja edellyttää hyvää fyysistä kuntoa sekä reipasta ja oma-aloitteista otetta työhön.

Työt alkavat sopimuksen mukaan lumitilanteen mukaisesti ja työssä vaaditaan työturvallisuuskortti. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi (työkohteiden välissä liikkumiseen) mutta työ onnistuu myös ilman omaa autoa.

Jätä hakemus tästä!